اردوهای جهادی طرح هجرت مناطق محروم را متحول میکند
خبرگزاری فارس: فرمانده سپاه ناحیه نهبندان گفت: جوانان و نوجوانان بسیجی در اردوهای جهادی طرح هجرت و طرح نشاط و تعالی سبب ایجاد تحول در مناطق محروم از جمله این شهرستان میشوند.
به گزارش خبرگزاری فارس از نهبندان، غلامرضا اردونی صبح امروز در جریان بازدید مسئولان استان خراسان جنوبی از برنامههای تابستانی بسیج در این شهرستان طرح هجرت بسیج را طرحی مناسب برای غنیسازی اوقات فراغت عنوان کرد. وی گفت: در اردوهای جهادی دانشجویان تعدادی از برادران و خوهران بسیجی در راستای محرومیتزدایی در عرصههای سازندگی، مرمت و زیباسازی مدارس و مساجد و عرصه بهداشت و همچنین برگزاری کلاسهای تقویتی، احکام و قرآن به مدت 20 روز در روستاهای گرمتمام ده و کوهلوله نهبندان به طور شبانهروزی ارائه خدمات میکنند. فرمانده سپاه ناحیه نهبندان با بیان اینکه استعدادهای نوجوانان و جوانان در اردوهای هجرت بسیج سازندگی بروز و ظهور پیدا میکند، افزود: حضور پرشور و سازنده جوانان بسیجی در عرصههای مختلف از جمله غنیسازی اوقات فراغت، کمک به عمران و آبادانی روستاها، اشاعه فرهنگ کار و تلاش و کمک به سازندگی معنوی و مادی کشور و همچنین ایجاد زمینه اشتغال سبب میشود که از هماکنون جوانان با شیوههای اجرایی امور در کشور آشنا شوند. ...
اردونی با اشاره به طرح نشاط و تعالی بسیج و غنیسازی اوقات فراغت جوانان که از اول تیر در 17 پایگاه شهری و روستایی نهبندان آغاز شده است، افزود: این امر با برنامهریزی صحیح در راستای پویایی و نشاط دانشآموزان با استقبال چشمگیری ار کلاسها مواجه شده است. وی اضافه کرد: فعالیتها و عناوین کلاسهای امسال در زمینههای قرآن، معارف اسلامی، فرهنگی و هنری، آموزشهای فنی و حرفهای و علمی و اجتماعی و فعالیتهای گروهی و اردویی است.
مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری خراسان جنوبی نیز با اشاره به اینکه جوانان و نوجوانان بسیجی نهبندانی از کلاسهای اوقات فراغت و طرح هجرت استقبال پرشور کردند، گفت: در راستای غنیسازی اوقات فراغت باید برگزاری این کلاسها استمرار پیدا کند.
سیدکاظم علوی در زمینه مشکلات آب، بیکاری و ایاب و ذهاب و مشکل تحصیلی دانشآموزان در روستاهای مورد بازدید گفت: برای رفع مشکل ایاب و ذهاب مردم و دانشآموزان با توجه به جمعیت 800 نفری روستای گرم تمامده نیاز به تأمین یک دستگاه اتوبوس است که تسهیلات به متقاضی این بخش پرداخت میشود.
وی ادامه داد: برای ایجاد اشتغال زنان روستا نیز باید یک کارگاه بزرگ قالیبافی در روستا راهاندازی و آموزشهای لازم نیز به آنان ارائه شود.
فرمانده بسیج سازندگی خراسان جنوبی نیز با بیان اینکه سال گذشته در سطح استان 600 هزار نفر روز در طرح هجرت کار انجام شد، افزود: پیشبینی میشود این رقم در سال جاری از رشد 50 درصدی برخوردار باشد.
صفرعلی اسماعیلی تصریح کرد: در این طرح فعالیتهای مختلفی از جمله مرمت و زیباسازی مدارس و مساجد، کشاورزی و منابع طبیعی، علمی و آموزشی، فنی و حرفهای، عمران و سازندگی و خدمات بهداشتی و درمانی انجام میشود. /خ.فارس